П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Агрокомпанія в Полтаві

В українській економіці стратегічно важливою галуззю вважається аграрний сектор. Це робочі місця та якісна продукція, але і інновації, котрі пропонують початківці-бізнесмени. Про одну з таких успішних агрокомпаній розповість Полтава Майбутнього.

Компанія «Кернел»

Це досить масштабний виробник та експортер соняшникової олії, заснований в 1995 році. Виробництво компанії складає близько 8% всього світового виробництва, поставляє «Кернел» продукцію в більше, ніж в 60 країн світу. Земельний банк компанії складає 530 тисяч гектарів.

Потенційний клієнт добре знайомий з продукцією компанії, адже це такі торгові марки, як «Щедрий дар», «Чумак Золота», «Чумак Домашня», «Стожар», «Любонька». Доповнюють перелік ТМ Qlio, Blanc, Kernel, Premi. Офіс в нашому місті розміщується за адресою Павленківська площа, 24.

Принципи

Можна виділити три фундаментальних принципи успішного функціонування компанії. Варто більш детально оцінити принципи компанії «Кернел».

  1. Принцип «фінансової стабільності» полягає в стратегічному системному менеджменту, синергії бізнес-інтеграції. Це означає також зміни, інновації та ефективне управління активами та ресурсами.
  2. Принцип «стійкої ділової репутації».  Полягає в максимальній відкритості та чесності, дотримання законів та правил. Даний принцип сприяє сталому розвитку та соціальній відповідальності.
  3. Принцип «професійної команди лідерів». Полягає в партнерстві та єдності цілей, будується на взаємній повазі та довірі, розвитку потенціалу людей. Передбачає даний принцип залученість як внутрішнє підприємництво.

Стратегічні цілі

Фокус компанії «Кернел» географічний, потужна виробнича база, операційна дисципліна. Метою є максимізація прибутку компанії, забезпечення тим самим її стійким розвитком.

Стратегічні цілі компанії наступні:

  • досягнення стійкого управління витратами в агровиробництві;
  • подвоєння обсягів експорту зернових;
  • консолідування бізнесу в Україні.

Інноваційні рішення в агробізнесі

Останні роки все більшої популярності набуває використання в аграрному секторі широкого сектору інноваційних рішень. Серед них особливим чином виділяється точне землеробство, супутниковий моніторинг в режимі онлайн та GPS-навігація. Доповнити перелік сучасних рішень можна контролем палива, картування. В процесі роботи використовують квадрокоптери та безпілотники, новітнє програмне забезпечення.

Більшість прогресивних компаній в сфері агробізнесу використовують розробки власного науково-дослідницького центру.

Інновації завжди грали вагоме значення в розвитку бізнесу. Для агрокомпаній подібні рішення є стратегічними цілями. Все тому, що сучасні технології не просто сприяють автоматизації процесів, але й пропонують кардинально нові бізнес-моделі, формують нові стандарти. В цілому, це підвищує ефективність та прибутковість бізнесу. Саме тому можна з впевненістю сказати, що завдяки інноваціям створюється майбутнє.

Агрокомпанія в Полтаві

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.