Вівторок, 30 Квітня, 2024

Три причини купити автомобіль в салоні

Співпраця з автосалоном – це не єдиний спосіб оновити власний автопарк. Можна знайти техніку в автовикупі, на розбірках і у приватних осіб. Правда, саме салон надає найвигідніші і рентабельні умови.

На перший погляд здається, що компанія обманює клієнта. Ціни у офіціалів в 2-3 рази вище, ніж на вторинному ринку. При цьому постачальник не приховує, що окрема надбавка береться за бренд.

Якщо вивчити ситуацію докладно, можна зрозуміти, що ці витрати багато в чому окупаються. Головне, що клієнт компанії звільняє себе від маси ризиків і підводних каменів, які ховаються на ринку б/в  автомобілів. Про б/в транспорт можна розповісти масу деталей, але перевірити їх у потенційного покупця просто немає ніякого шансу.

Це ж підтверджує сайт AUTO.RIA. Тут можна знайти автосалони Шкоди, які гарантують для клієнта безпечну угоду. Ці машини без проблем можна знайти в старому вигляді. Правда, кожна друга модель буде потребувати докладного аналізу і моніторингу.

Чому угоду з салоном можна вважати рентабельною?

Нова машина краще б/в техніки з кількох причин:

  • Технічно це абсолютно «свіжий» і «чистий» автомобіль. Машина в салон поставляється без пробігу. Автовласникові не доведеться вкладатися в ремонт і заміну витратних матеріалів або окремих вузлів.
  • На транспортному засобі стоять оригінальні комплектуючі. Це одна з важливих проблем, яка зустрічається на вторинному ринку. Можна купити Шкоду, на якій стоять китайські аналоги, про що покупець дізнається лише через деякий час.
  • Ключові вузли авто не піддані будь-якому зносу. Це стосується двигуна, коробки передач і ходової частини.

Знайти нові Skoda можна, в тому числі в автовикупі і у приватних осіб. Правда, навіть якщо техніка пройшла в пробігу всього лише кілька сотень кілометрів, не можна гарантувати те, що вона не була відновлена ​​після аварії. Наслідки ДТП можуть бути критичними для шасі і підвіски.

Аргумент перший – юридично чиста операція

Перша причина звернутися до офіційного дилера – це можливість уникнути співпраці з шахраями. Зловмисником може виступати хто завгодно. Це може бути викрадач, третя особа або ті, хто отримав машину по тіньовій угоді без договору і документів.

Не обов’язково це техніка, яка була викрадена в Україні. У країну йде потік транспортних засобів з південно-європейських автобазарів, де кожна друга машина потребує перевірки. Виявити те, що автомобіль не відповідає легальному статусу, власник може тільки через один-два роки по тому.

У салоні клієнту пропонується повне документальне супроводження. Це стосується договору і гарантії. Зобов’язання можуть поширюватися на термін до року і більше. При цьому в якості бонусу користувач отримує можливість проводити безкоштовний сервіс і заміну витратних матеріалів.

Аргумент другий – консультації фахівців

Вибір на користь сертифікованого дилерського центру оптимальний для тих, хто купує машини в перший раз або не розбирається в тому, яка модель йому підходить. Лінійка Skoda включає десятки моделей на різні випадки життя. Це серійні авто для міста, машини для заміських поїздок і кросовери.

З кожним клієнтом в салоні проводиться безкоштовна консультація. Відвідувач зможе дізнатися все про пропонований транспорті. Це зокрема допоможе підібрати авто, яке буде економічним при поїздках в місті.

Серійні моделі Skoda відрізняються тим, що витрачають мінімум пального і моторного масла при розміреним і повільній їзді. Це знову ж знижує навантаження на бюджет, коли не доведеться постійно купувати дорогі склади і заправлятися щодня.

Чому авто з салону перепродати простіше?

Третім аргументом можна назвати вигідний перепродаж через кілька років. По-перше, автомобіль з салону зношується набагато повільніше. Нові вузли розраховані на багаторічну експлуатацію. По-друге, коли покупець дізнається, що у техніки був один власник, він вже практично згоден на пропоновану ціну. Продавець може лише за рахунок цього зробити подвійну надбавку.

В майбутньому перепродувати нові машини вигідно не тільки цілком. В Україні широко розвинена система розборок. Компанії готові купувати комплектуючі. Чим краще зберігся оригінальний вузол від Skoda, тим більше за нього можна виручити.

На старих машинах, які в експлуатації навіть не більше року, можуть бути критично зношені провідні канали в моторному відсіку і паливній структурі. Пов’язано це з тим, що колишній власник або власники застосовували дешеве паливо і низькоякісне моторне масло. У цьому випадку навіть за короткий період експлуатації можна серйозно зносити основні вузли транспортного засобу.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.