Вівторок, 19 Березня, 2024

Полтавська ІТ-компанія

ІТ-сфера є досить динамічною галуззю, яка потребує постійного навчання та розвитку. Щоб залишатися конкурентоспроможним на ринку, варто постійно слідкувати за трендами та новинками, змінами. Детальніше про те, де має змогу працевлаштуватися полтавська молодь та де вже активно працює, розповість Полтава Майбутнього.

«Digicode»

Це американська аутсорсингова компанія, в Україні працює 140 співробітників, а в Полтаві – 40 людей. Цікаво, що саме в нашому місті компанія спеціалізується на створенні веб-проектів для клієнтів з США, Ізраїлю. Планується в найближчому майбутньому активний розвиток мобільних технологій.

Компанія пропонує спеціальне програмне забезпечення та мобільний додаток. Базується офіс в Далласі, штат Центру розвитку в США, Костра-Ріці, Ізраїлі, Білорусі та Україні. На сьогоднішній день команда орієнтується на розробці мобільних додатків та платіжних систем, платформ програмного забезпечення для бек-офісів.

Основну увагу компанія фокусує на кінцевий продукт. В цьому, наприклад, і полягає відмінність від класичних моделей аутсорсингу. Клієнти отримують високоякісні послуги з планування, розробки, чи підтримки продукції. Великий досвід, новітні методи та інструменти управління проектами лиш сприяють цьому.

Компанія пропонує програму стажувань для небайдужої молоді. Суворий відбір стане початком, але після його успішного проходження більше 70% людей стають повноцінними співробітниками. В цілому для повного занурення в ІТ-атмосферу достатньо 12-18 місяців.

«CoreValue»

Це ще одна аутсорсингова компанія, офіс котрої знаходиться в Україні (працює 350 співробітників), в Полтаві 38 співробітників допомагають в просуванні компанії. Основною сферою діяльності є послуги по розробці, тестуванню продуктів для медичної, фармацевтичної та фінансової індустрії.

Спеціалісти мають змогу пройти експрес-курси для студентів, початківців, компанія організовує також конференції. Тобто, таким чином, створюються всі умови для розкриття потенціалу працівника.

«Whit Label Agency»

Це американська аутсорсингова компанія, в якій всього 50 працівників з Полтави функціонують на території України. Компанія пропонує аутсорсингові послуги по розробці сайтів на платформі WordPress, додаткових сервісів. Велика кількість клієнтів з Америки та Європи.

Перспективи та можливості у полтавських спеціалістів

На позиції «початківець» працівник зазвичай перебуває від 3 місяців до року. За цей період відбувається адаптація за допомогою ментора, консультанта. Працівник навчається та працює, здобуває необхідні знання та навички, після чого переходить на вищий рівень.

Кожна наступна сходинка кар’єрного росту триває від року до трьох, все залежить від особистих досягнень на проекті, успішного проходження навчальних тренінгів. Вагоме значення має присутність сертифікатів, підвищення рівня знань англійської мови.

Компанія «Whit Label Agency» позитивним чином ставиться до початківців, запрошує на стажування студентів останніх курсів. Позитивно те, що інтернатура в даному випадку оплачується, а після успішного завершення можливе подальше працевлаштування.

Полтавська ІТ-компанія

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.