Вівторок, 19 Березня, 2024

Відома ІТ-компанія в Полтаві

Можна з впевненістю сказати, що в нашому місті близько 1000 спеціалістів займаються в ІТ-сфері, тобто це офіси та представництва більше, ніж 30 ІТ-компаній. Кожного року Полтавські вищі навчальні заклади випускають близько 250-300 майбутніх спеціалістів. Детальніше про компанію, в якій задіяно чимало полтавських ІТ-спеціалістів, розповість Полтава Майбутнього.

«Beetroot»

Це українсько-шведська аутсорсингова компанія. В Україні працює близько 250 працівників, а в Полтаві кількість співробітників перевищує 80 чоловік. Українсько-шведський постачальник ІТ-консалтингових послуг «Beetroot» займається створенням команди розробників, дизайнерів з України. Вони орієнтовані на європейські, ізраїльські та північноамериканські ІТ-компанії, їх успішні стартапи.

Робота в компанії проходить в досить неформальній атмосфері, в основі лежить рівність, довіра та особиста відповідальність. Це дійсно одне з найдемократичніших напрямків, де полтавська молодь має змогу працевлаштуватися. Саме в цьому місці є можливість побудувати культуру робочого місця, котру полюбляють люди.

Цінності та інновації компанії

Компанія вірить в індивідуальність, саме тому створює команди, орієнтуючись на самоуправління, підприємництво, вірність ідеалам. Це унікальна компанія в плані самоорганізації, адже компанія є «живим організмом». В ієрархію контролю команда також не вірить, як і в бюрократію.

Підприємство прагне розширювати можливості всіх людей в команді для того, щоб вони мали змогу керувати власним часом, приймати самостійні рішення. Таким чином, співробітники працюватимуть з більшим ентузіазмом, наснагою та не боятимуться брати на себе відповідальність.

До переваг роботи в компанії «Beetroot» відносять дружність, відкритість всьому новому. Офіси розташовані в центрі міста, для полтавчан це дійсно є однієї з переваг. Також цікаво, що ієрархія є мінімальною, зате передбачена активна комунікація з цікавими та міжнародними клієнтами.

Передбачені для співробітників безкоштовні курси англійської мови з досвідченим викладачем, активне офісне життя та, безумовно, особистісний розвиток та можливість до професійного зростання.

Українсько-шведська компанія допоможе з розробкою програмного забезпечення, іншими навиками ІТ. Консультанти можуть бути і партнерами, спілкування допомагає налагодити зв’язок, як одна внутрішня команда.

Компанія «Beetroot» потрапила до списку 33 найвідоміших роботодавців в світі. Серед її особливостей варто виділити унікальне поєднання шведських та українських традицій. Співробітники завдяки цьому почувають себе добре, створена комфортна, навіть сімейна атмосфера ефективної співпраці.

ІТ-сфера стрімко розвивається, все більше молоді прагне працевлаштуватися в даній галузі. Для початківців в компанії «Beetroot» передбачене стажування, котре допоможе зрозуміти специфіку роботи в ІТ-компанії з середини. Передбачені навчальні курси та програми, котрі допоможуть працівнику – початківцю краще розібратися, показати себе з кращого боку.

Полтавська ІТ-компанія

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.