Щоб перетворити улюблений сніданок на чудовий десерт, досить просто приготувати страву, де головним інгредієнтом будуть вафлі. Є багато рецептів апетитних солодощів на основі хрустких кондитерських виробів з ніжною кремовою начинкою. Іноді побалувати себе, не звертаючи уваги на калорії, легко з вафлями Рошен.
Торт “Фанфетті”
Вишуканий десерт для ласунів. Замість бісквітних коржів тут використовуються вафлі Roshen, на які укладається морозиво. Зверху можна посипати цукровою пудрою, тертим шоколадом чи горіхами. Торт виходить унікальний, барвистий та смачний.
Тришаровий шоколадно-вафельний пиріг з помадкою
Вафлі можна перетворити на листковий пиріг, лише акуратно розібравши їх по шарах. Кожен пласт покривається ванільним чи шоколадним кремом. Зверху все прикрашається свіжими ягодами та посипається цукровою пудрою. У рецепті використовуються шоколадні або ванільні помадки для торта, але можна спробувати і інші варіанти.
Десерт «Елвіс»
Потрібні хрумкі вафлі з горіховою начинкою. Поламані рівномірними шматочками, вони покриваються:
- джемом;
- арахісовим маслом;
- свіжою малиною;
- збитими вершками;
- морозивом;
- банановим брюле.
Це десерт можна підняти на новий рівень, посипавши зверху крихтою бекону, щоб створити контраст солодкого та солоного смаку.
Ванільно-банановий пудинг
Тут вафлі поєднуються із збитими вершками. Кондитерські вироби з ванільною начинкою розбирають на тонкі платівки і укладають у ряд хрусткою стороною вниз. Зверху мають тонкі шматочки банана і покривають все збитими вершками. Пудинг із приголомшливим смаком і текстурою можна робити в два, три або навіть чотири шари.
Морозиво з вафлями
Хрусткі кондитерські вироби Рошен розламують на дрібні шматочки та заливають розтопленим морозивом. Прикрашений шоколадним сиропом, цей десерт виглядає ошатно та вишукано. Подають на стіл у охолодженому вигляді. Верхівку можна додатково прикрашати свіжими фруктами або горіхами.
Десерт “Баттерфінгер”
Ще один простий та дивовижний рецепт. Вафлі, різні варіанти яких легко знайти на Маудау, прикрашаються шматочками вершкового масла, а зверху поливаються шоколадом, карамеллю та збитими вершками. Незважаючи на велику кількість солодких інгредієнтів, десерт виходить не нудотним. Секрет — в збитих вершках, що врівноважують смак.
Млинець-вафельний кекс з глазур’ю
Ще один рецепт, здатний приємно вразити смакові рецептори. Кекси готуються з тіста для млинців, тому виходять дуже легкими та повітряними. Їх покривають вершковим кремом, поливають кленовим сиропом і прикрашають невеликими шматочками вафель. Виходить гарний варіант десерту на сніданок.