Субота, 27 Квітня, 2024

Дитяче взуття та одяг – найкращий вибір

Святим обов’язком кожного батька є – одягнути своє чадо на кожен сезон року, щоб дитина могла спокійно перебувати на вулиці. Від того, який одяг ви виберете для своїх дітей, залежить їх комфорт і здоров’я під час прогулянок. Перейшовши за цим посиланням – https://born2be.ua, ви зможете знайти не тільки зручне і красиве взуття та одяг, але ще і естетично доведене, яке допоможе вам виділитися серед всіх інших.

Вибір розміру одягу

Дуже важливо вибирати одяг для дитини з урахуванням віку і її розмірів. Визначаючи розмір дитини, найкраще використовувати мірну стрічку. Зняті мірки порівнюються з розмірною сіткою. Це найбільш надійний спосіб підібрати розмір. У разі виникнення ситуації, в якій зняті мірки знаходяться між двох розмірів, вибирають той, що більше – діти швидко ростуть.

Розмір, зазначений на етикетці, зазвичай орієнтований на зріст, тому не забувайте уточнити обхват грудей.

Вибір розміру взуття

Нога дитини до 3-х років дуже швидко змінює свій розмір: до 3-х сантиметрів на рік. Трохи пізніше розмір ноги змінюється від одного до двох розмірів щорічно. Звідси випливає висновок, що міняти взуття дітям доведеться майже кожні 4 місяці.

Все це слід враховувати при купівлі взуття, так як, купивши взуття точно за розміром, ви ризикуєте створити дискомфорт дитині вже через місяць. Але при цьому, купивши занадто великий розмір, нога залишається без фіксації, а це загрожує розтягуванням зв’язок або сухожиль.

Є одне просте правило: запас взуття не повинен бути більше 1.5 сантиметрів довжини стопи. Визначити розмір стопи можна, доклавши мотузочку від кінчика великого пальця до п’яти. Знаючи довжину стопи, ви легко визначите її розмір, використовуючи розмірну таблицю.

Зручність дитячого одягу і взуття

Всіх малюків намагаються одягати в речі з хорошою циркуляцією повітря, з натуральних матеріалів, гіпоалергенних і без твердих швів. Всі ці параметри створюють для дитини всі умови для комфортного перебування в теплі.

Багато батьків приділяє велику увагу тому, щоб одяг і взуття легко знімалися, що полегшує життя дорослим і дітям, тому шукають речі на заклепках або липучках. Це ще економить і час.

На шнурки і гудзики рекомендується переходити, коли дитина стане більш самостійною.

Шви, гумки і фурнітура не повинні натирати або здавлювати тіло. Дитина повинна бути максимально вільною у своїх рухах.

Психологами з’ясовано, що красивий і зручний одяг впливає на рівень впевненості та самооцінки не тільки у дорослих, але і у дітей теж.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.