Вівторок, 19 Березня, 2024

Огляд iPhone 11: ніяких цифр, лише факти

Сьогодні, люди дуже рідко набувають гаджети не вивчивши детальну інформацію про нього в інтернеті: фото “вживу”;  відео та відгуки. Адже такі фактори відіграють вирішальну роль перед не дешевою покупкою. Більшість, починають записувати огляд відразу після виходу новенької моделі смартфона, навушників або іншого сучасного гаджета. Але не всі роблять це через деякий час, щоб повністю розкривши всі переваги і недоліки техніки, і показати це іншим. У цій статті ви дізнаєтеся все про новий айфон 11, про його оновлення і поліпшення.

Оновлений дизайн

Багатьом користувачам “яблучними” смартфонами не подобався дизайн камери в минулій версії, то в айфон 11 це усунули і навіть удосконалили. Тепер, блок з камерами дуже гармонійно вписується в корпус телефону.

Логотип, до речі, помістили чітко по центру і немає ніяких зайвих написів. Але, у багатьох європейських країнах є маркування правильної утилізації та його сертифікація смартфона. Повірте, вони практично непомітні.

Матовою кришка так і не стала, а значить, що кожен ваш найменший відбиток буде дуже чітко видно.

айфон 11

Кольорова гама

Ще з появою айфона десятого покоління, палітра кольорів викликала захоплення у шанувальників компанії. Айфон 11 і айфон 11 про макс не відстали в цьому:

  • Білий і чорний (за стандартом);
  • Жовтий (не яскравий);
  • Зелений, червоний і фіолетовий (дуже незвичайні і користуються неймовірною популярністю).

 Можна з упевненістю сказати, що саме айфон в зеленому кольорі виглядає дуже привабливо.

цветовая гамма

Дисплей 

Рамки залишилися такі ж, як і в минулій моделі, товсті. Для тих, хто не оцінив цього у десятому айфоні, нічого не змінилося і в одинадцятому. Яскравість також залишилася на одному рівні, але цього достатньо, щоб перебувати з телефоном на яскравому сонячному світлі. Проблем не буде.

Сам дисплей не став OLED, але це не впливає на функціональність смартфона і, тим більше, зовнішній вигляд. Надчітке зображення не дуже необхідно в щоденних завданнях. Та й навряд чи при перегляді відео на YouTube, фільмів або граючи в додатку все вдивляються в пікселі. Для звичайних користувачів цього цілком достатньо.

До речі, в айфон 11 немає підтримки HDR, а в айфоні 11 Pro і 11 Pro Max є і це радує.

Робота протягом дня

Заявлені цифри самою компанією Apple відповідають своїй дійсності. Можна сміливо годинами дивитися фільми, слухати музику або грати. Та й розмовляти можна добу. Але якщо ви більш ніж активний користувач — зазначені години скоротяться вдвічі. 

Камера

Це найбільш приголомшливе, що є в гаджеті. Знімки чіткіше і яскравіше, а завдяки надширококутної камері є можливість “захопити” більше об’єктів.

Режим нічної зйомки” працює постійно, навіть при слабкому освітленні. 

Фронтальна камера стала також краще. Ваше обличчя на “селфи” стане трохи худіший, для дівчат це приємна новинка. Та й режим “Slow motion” порадує на тій же фронталке.

Айфон 11 ідеальний телефон для тих, хто не любить великі телефони і віддають перевагу зручність у руці і максималізм усередині гаджета. Він легше минулої моделі і це відчутно. Безсумнівно, ви не будете відчувати “невагомість” айфона, але і почуття “цегли” у кишені точно. Деяка гармонія і комфорт — ось, що з себе представляє новенький айфон.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.