Четвер, 25 Квітня, 2024

Suzuki Grand Vitara на ринку України

Suzuki Grand Vitara – унікальний позашляховик. В першу чергу його унікальні риси пов’язують з тим, що автомобільний концерн спеціалізується на випуску спортивних автомобілів. Позашляховик Вітара став його дебютом, але при цьому він зумів обійти японських колег, так само як зайняти міцні позиції на світовому ринку. Цей транспортний засіб випускався тривалий час, але на поточний момент його випуск припиняється. Причому виробник не залишив наступника, він просто припиняє конвеєр. Але шанувальники марки припускають, що він просто не хоче розкривати всі карти відразу. Швидше за все, наступник вже є, але поки не презентовано.

Відмінні риси позашляховика

Не можна сказати, що транспортний засіб є унікальному в технічному або зовнішньому плані. У нього дійсно є риси, які його характеризують. Однак є і відмінні параметри:

  • Максимальний комфорт. Справа в тому, що тут використовуються міцні рамні конструкції, які повинні підвищувати витривалість автомобіля, його прохідність на бездоріжжі. Що стосується комфорту для водія і пасажирів, то така конструкція зазвичай позначається на них вкрай негативно. Але виробник зумів обійти цю технічну проблему, випустивши позашляховик з відмінною прохідністю і гранично комфортним салоном під час експлуатації.
  • Повний привід. Більшість сучасних кросоверів, які виходять на даний момент, обмежуються тільки зовнішнім виглядом від позашляховиків. Але під час виходу Suzuki Grand Vitara все відповідні типи кузовів характеризувалися підвищеною прохідністю. Саме тому японський виробник не став відмовлятися від повного приводу і якісної рамної конструкції. Треба відзначити, що навіть коли позашляховики і кросовери стали сильно один від одного відрізнятися з питань прохідності, Сузукі не став сходити з запланованого курсу.
  • Знижена передача. Це негативно відбивається на витраті палива, проте істотно збільшує потужність силової установки. Тому даний транспортний засіб активно розкуповувалося любителями подорожей, полювання і риболовлі.

При всіх перерахованих достоїнствах, автомобіль пропонувався за прийнятними цінами. На даний момент його можна купити на вторинному і первинному ринку України. У процесі виходу моделі виробник вніс трохи змін в технічну складову, допрацював опції. Тому краще купувати одну з останніх моделей, щоб оцінити всі її переваги.

Докладний і інформативний тест-драйв Сузукі Гранд Вітара представлений по посиланню https://www.061.ua/list/115132. А на AUTO.RIA ви зможете вибрати конкретні пропозиції. Це найбільша база України, за допомогою якої щодня полягає не менше 1400 угод. Тому тут швидше за все продавати машини, і зручніше купувати.

Переваги моделі

При виборі транспортного засобу зазвичай розглядають сильні і слабкі сторони. Перед покупкою Suzuki Grand Vitara теж рекомендується вивчити відгуки користувачів. Зазвичай вказують такі переваги моделі:

  • Ідеальне поєднання ціни та якості. Якщо порівнювати з позашляховиками, то автомобіль обійдеться дешевше, якщо з сучасними кроссоверами – дорожче. Але при цьому автомобіль витрачає трохи палива, і пропонує відмінну прохідність. Тому розглядається співвідношення є одним з кращих, яке коли-небудь пропонувалося на автомобільному ринку.
  • Відмінна прохідність. З огляду на стан більшості українських доріг, такий транспорт можна вважати адаптованим під них. Незважаючи на збільшену витрату палива, машина ламається набагато рідше альтернативних пропозицій, тому економити можна на ремонті.
  • Проста конструкція. На перший погляд може здатися, що відремонтувати Suzuki Grand Vitara буде складно. Але користувачі, які розуміють, як працює транспортний засіб, дрібні ремонтні роботи цілком зможуть виконати самостійно.
  • Доступність деталей на українському ринку. Тут вони представлені від виробника, сторонніх компаній і автомобільних розбірок. Тому ви зможете знайти запчастини, незалежно від фінансових можливостей.
  • Високий рівень безпеки. Японські виробники транспортних засобів завжди відповідально підходять до питань захищеності своїх споживачів. Тому навіть базові комплектації оснащуються найсучаснішими і кращими системами безпеки.

Що стосується недоліків, то в порівнянні з сучасними кроссоверами автомобіль споживає занадто багато палива. Якщо ви хочете купити автомобіль із зовнішністю позашляховика, щоб використовувати його виключно в міських умовах, то даний варіант вам не підійде. Але коли планується користуватися його прохідністю, то Suzuki Grand Vitara стане відмінним вибором.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.