Четвер, 25 Квітня, 2024

Модульний цех – оптимальне рішення для бізнесу, який розвивається

Сучасне будівництво вийшло на новий рівень – популярності набирають модульні будівлі: житлові будинки, офіси, магазини, аптеки, лікарні, школи, дитячі садки та навіть виробничі приміщення. Це новаторство має ряд переваг, який ми опишемо трохи нижче.  акож, ви дізнаєтеся все, про модульне будівництво різних споруд та  де їх замовити.

Modulex

Модульне будівництво Modulex – це ідеальне рішення для початківця підприємства, адже будівництво цеху (промислової будівлі) зараз дуже затребуване на цьому ринку. При цьому не важливо, яким видом діяльності ви будете займатися – https://modulex.ua зроблять все швидко, якісно та з повною гарантією на всю продукцію. Адже компанія Modulex є кращою в цій сфері, має власне виробництво в Україні, все будівництво згідно з європейськими стандартами й має сертифікати якості. Кращі фахівці виконають 3D модуляцію вашого замовлення, доставлять та виконають монтаж згідно з вимогами. Тут цінують кожного клієнта.

3д макет модульного цеха

Що таке модульні будівлі?

Такі будівлі виготовляють зі спеціальних блоків (модулів), які не вимагають великих затрат часу в монтажі, легко транспортуються та встановлюються без фундаменту.

Модульний цех

Часто, особливо у підприємства, що розпочинає свою діяльність, може настати момент, коли орендна плата за приміщення або землю різко піднялася, а фінанси цього “не передбачали” та необхідність в новій будівлі виникає моментально. Але, якщо ви у вас модульний цех – переїзд на інше місце не вимагає оренди або купівлі нового будинку – ваше виробництво “поїде” разом з вами.

пример модульного цеха

У момент кризи, модульні цехи досить добре “зарекомендували” себе, адже їх вигідні сторони значно відрізняються від звичайного, капітального будівництва:

  • Будівництво не вимагає фундаменту;
  • Можливість збільшити або зменшити будівлю;
  • Легкість не тільки в збірці, але й в розбиранні та транспортуванні;
  • Можливість зовнішньої й внутрішньої обробки;
  • Повна відповідність пожежним та санітарним нормам;
  • Енергоефективність та економічність.

Найголовнішою перевагою в будівництві модульного цеху є те, що з моменту його замовлення на Modulex та до моменту установки пройде не більше двох місяців і ви сміливо можете починати розвивати свій бізнес.

Цікаво, але за цей короткий термін співробітники компанії виконають весь пакет послуг:

  1. Розробка проекту;
  2. Укладення договору;
  3. Виробництво модульних конструкцій;
  4. Доставка;
  5. Установка будівлі та підключення необхідних комунікацій.

Замовляйте модульні цеху в Modulex і ви не пошкодуєте.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.