П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Обирай, скануй, купуй: У продуктовому супермаркеті "Велмарт" запустили мобільний додаток "Pick&go"

У квітні продуктовий супермаркет “Велмарт”, що знаходиться у приміщенні ТРЦ “Екватор”, презентував відвідувачам нову можливість. Кожен бажаючий може встановити на мобільний пристрій додаток “Pick&go” та робити покупки через телефон: сканувати, рахувати та оплачувати. Додаток безкоштовний та підтримується Android та iOS. Які переваги надає нововведення розбирався Poltava-future.com.ua.

Нагадаємо, що саме “Велмарт” першим запропонував полтавцям перехитрити черги та запровадив каси самообслуговування. Вже декілька років власники банківських карток та платіжних додатків на телефоні, можуть оминати втомлюючу процедуру очікування у черзі. Спеціальний майданчик, на якому розташовано вісім кас самообслуговування з вбудованими сканерами, дає змогу самостійно оплатити покупки. Для цього потрібно відсканувати кожен товар та за допомогою картки розрахуватися. Розумна система запобігає порушенню закону про продаж алкоголю і тютюну дітям. Тож подібні товари відпускаються після підтвердження адміністратора, який перевірить ваш вік.  

Що дає новый додаток “Pick&go”? Ще більше можливостей. Раніше, навіть на касах самообслуговування, потрібно було викладати товар та сканувати кожен окремо. Потім шукати картку та робити оплату через термінал. З мобільним додатком ці дії зайві. Ви завантажуєте програму та додаєте платіжну картку у електронний гаманець Masterpass. Перед початком шопінгу відкриваєте додаток та скануєте стартовий QR-код магазина. Далі за допомогою сканера, що підв’язаний до камери, самостійно скануєте кожен товар. Данні миттєво з’являються на екрані мобільного, що дає змогу контролювати вартість кожної одиниці, загальний бюджет та вносити правки. По завершенні, підходите до каси самообслуговування, скануєте фінальний QR-код, підтверджуєте на мобільному оплату та забираєте чек! Вдалих покупок. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.