Вівторок, 19 Березня, 2024

Аутсорсингова компанія в Полтаві

ІТ-індустрія нестримно розвивається в Україні, не оминув стрибок і Полтаву. Детальніше про одну з компаній, де задіяна велика кількість полтавських фахівців, розповість Полтава Майбутнього.

«Mindy Supports»

Це Міжнародна аутсорсингова компанія, котра досить успішно функціонує на території України. В Полтаві працює близько 450 співробітників, а в Україні загалом чисельність складає 1500 працівників.

Основною спеціалізацією компанії є ІТ-підтримка продажів, маркетингу, робота з даними для європейських клієнтів. Цікаво, що в місті Полтава функціонує один масштабний проект, котрий спеціалізується по обробці графічних зображень.

Якщо говорити про можливості для співробітників, то це дійсно хороший старт. Компанія досить часто практикує взяття на роботу без досвіду, вона готова оплачувати навчання та тренінги по різноманітним проектам. Тобто компанія дає шанс всім бажаючим, котрі можуть та хочуть показати, з часом розкрити свій потенціал.

Вимоги до співробітників

Міжнародна компанія надає аутсорсингові послуги на ринках Західної Європи та Америки. Компанія постійно проводить набір працівників, запрошує випускників за всіма спеціальностями. Якщо мова йде про вакансію «графічного теггра», наприклад, то компанія очікує від працівника в першу чергу вміння працювати з графічними зображеннями, знання по їх обробці. Причому даний процес має відбуватись оперативно, швидко та якісно.

Міжнародна компанія пропонує всім своїм працівникам не тільки безкоштовне навчання та різнопланові тренінги, котрі допоможуть в підвищенні кваліфікації, але й заробітну плату, прив’язану до USD. Молодий та дружній колектив сприятиме розвитку, створить привітну, комфортну атмосферу для нових працівників.

Досить лояльно відноситься керівництво до графіку роботи. Є можливість працевлаштування на повний та неповний робочий день. Це чудовий шанс для студентів, крок в «світле» майбутнє.

Інновації компанії

Компанія «Mindy Supports» прагне до розширення послуг для стартапів, малих та середніх підприємств, великих корпорацій. Вони матимуть можливість отримати користь від спільної праці з досвідченими та орієнтованими на клієнта командами.

Місією компанії є забезпечення ефективності та першокласного обслуговування клієнтів по конкурентоспроможним цінам. «Mindy Supports» прагне та активно створює, контролює віддалені команди для глобальних підприємств, зайнятих стартапів.

Цінності компанії в першу чергу відображаються в роботі.

  1. Спільнота людей, орієнтованих на результат, на створення чогось дійсно особливого.
  2. Безпека клієнтів понад усе. Працівники компанії намагаються знизити ризики, прагнуть до фізичної безпеки, кібербезпеки.
  3. Прагнення до ідеалу. Компанія робить більше з меншими затратами.
  4. Любов до своєї роботи, відданість справі.

Варто відмітити, що заробітні плати кваліфікованих фахівців в Полтаві відрізняються. Якщо мова йде про Junior, то це від 300 доларів, Middle – від 1200 доларів, Senior – дані відсутні.

Це досить перспективна галузь, в якій має змогу реалізувати власний потенціал полтавська молодь.

Полтавська ІТ-компанія

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.