Субота, 27 Липня, 2024

Новини від TicketsBox: В Полтаві шоу світового рівня Love It Ритм презентує MONATIK

 

Приголомшлива новина для полтавської публіки: в місто зі своїм концертом приїде найпопулярніший український артист – Дмитро Монатик. Неймовірна шоу програма стане незабутньою подією сезону. 25 серпня на стадіоні «Ворскла» в Полтаві MONATIK презентує глядачам своє мегадрайвове шоу. Концерт відбудеться в рамках стадіонного туру артиста.

Про це нам розповів один із найпростіших, зручних та надійних квиткових сервісів країни TicketsBox. З його допомогою можна купувати квитки на концерт Монатика  https://monatik.ticketsbox.com/ та інших артистів в онлайн режимі. Для цього не потрібно нікуди ходити – достатньо вибрати необхідну кількість квитків, оплатити покупку за допомогою банківської карти й квитки будуть надіслані на електронну пошту. Це економить не тільки гроші, але й час. TicketsBox допоможе спланувати свій вільний час правильно та провести його максимально яскраво та незабутньо.

Love It Ритм стане справжньою історичною подією в українському шоу-бізнесі

монатик

 

Шоу такого масштабу, котре проведе Монатик в Полтаві та інших містах, ще не було.  Артист підкорить публіку феєричністю та насищенню музичною програмою. Над постановкою команда виконавця працювала 11 місяців. На стадіоні розміститься найбільша сцена, котрої ще не було ні в одного артиста. Love It Ритм – це новий крок у всьому музикальному світі нашої країни, втілення геніальної ідеї постановки.

Полтавська публіка стане свідком не звичайного шоу, а по-справжньому особливої вистави, котра об’єднала в собі тони запаморочливого звуку, мюзиклові постановки, світлові ефекти, декілька сцен, справжні потяги та сюрпризи. Полтава зануриться в неповторну атмосферу Міста Ритмів, котре збудує на місцевому стадіоні MONATIK. Тисячі глядачів під пісні улюбленого виконавця будуть хором співати та танцювати, насолоджуючись крутим настроєм та веселощами. Квитки вже зараз можна купити на сайті одного із найкращих квиткових операторів країни https://poltava.ticketsbox.com/monatik/.

MONATIK – кумир багатьох поколінь, 25 серпня він ще раз доведе те, що він вміє дивувати публіку та в його арсеналі ще багато козирів. Love It Ритм – це стадіонний концертний тур артиста по декількох містах країни. За цей період сотні тисяч глядачів зможуть зануритись у творчість чудового мульти інструменталіста Дмитра Монатика.

монатик

 

Полтавська публіка буде запалювати під звуки неймовірної концертної програми, що зібрала нові композиції артиста та улюблені для всіх хіти. Популярність MONATIK здобув за декілька років, він достатньо успішна творча особа, він – танцівник, співак, продюсер, автор пісень та тренер популярного телепроекту «Голос Діти». За період своєї творчої діяльності артист має в колекції багато нагород та премій. Музику співака слухають, як дорослі, так і діти.

Монатик в нашому рідному місті презентує якісне шоу, квитки на котре доступні за посиланням https://monatik.ticketsbox.com/. День шоу стане особливим, адже кожен може стати частиною шалених танців. Фан-зона – місце, де будуть всі танцювати, сюди допускаються діти старші 12 років. Сектор – місце, де можна трішки відпочити від шалених веселощів, сюди вхід для дітей до 6 років безкоштовний без надання додаткового місця. Обирай зону на концертній локації, що сподобалась, на сайті TicketsBox.

Маса незабутніх емоцій, відмінний настрій та незабутні враження очікують на тебе на шоу Love It Ритм в Полтаві. Запальна атмосфера міста ритмів чекає на тебе і твоїх друзів, рідних на стадіоні «Ворскла» в Полтаві 25 серпня. Лови нестримні ритми хітів Монатика разом з TicketsBox.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.